DESPRE NOI


Despre noi.


Villa HePa se aflã la intrarea în oraşul Braşov dinspre Bucureşti, în cartierul Dîrste pe strada Lacurilor nr.35, într-o zonã liniştitãşi deconectatã de la ritmul alert de zi cu zi.

Este una din frumoasele case ce au rezistat de-a lungul vremii in Braşov. A fost construitã în 1903, salvatã de la demolare şi supusã de actualul proprietar din februarie 2014 , unui proces amplu de reabilitare şi reamenajare. Începind din acest an are o nouã destinaţie şi anume: locaţie de evenimente.


 

Descriere


Cu o capacitate de pânã la 52 de persoane, casa este pregatitã sã gãzduiascã evenimente reuşite în orice anotimp. Oaspeţii noştri vor descoperi aici, un plus de eleganţã fãrã ostentaţie, printr-un mobilier clasic dispus sã ofere confort, acoperind nevoile moderne şi pãstrând în acelaşi timp farmecul romantic.

Cele trei saloane de la parter sunt destinate exclusiv organizãrii de mici evenimente începind de la cine private cu partenerii de afaceri, petreceri corporate, conferinţe, evenimente dedicate clienţilor, evenimente de sezon , aniversãri, lansãri de produs, vernisaje şi pânã la petreceri de familie : aniversãri, un mic botez sau un carnaval pentru mici şi mari!

  • o petrecere surprizã pentru cineva apropiat?
  • sunteţi cu copiii şi prietenii în Braşov şi doriţi o searã specialã? Poate o cina privatã sau un brunch prelungit unde copiii se pot relaxa jucându-se?

Interioarele de la parter sunt completate armonios de o terasã ce se ascunde parcã, în spatele vilei, ce îmbie la destindere alaturi de o parcare şi o curte generoasã, aceasta din urmã fiind totodatã în anotimpul cãlduros locul ideal pentru organizarea unei expoziţii auto ori a unui „test-drive” organizat, sau de ce nu : un „cocktail party” sau un „grill party” împreunã cu partenerii de afaceri şi colaboratorii.

Suntem oameni cu familie şi copii, avem prieteni şi parteneri de afaceri care la fel au familii şi ştim deja cã ziua, în mare parte e dedicata carierei. De aceea, aici la Villa HePa ne-am hotãrât sã oferim o parte din interior şi copiilor: astfel camerele spaţioase de la etaj sunt destinate exclusiv copiilor fiind amenajate centre de joacã, unde sunt întâmpinaţi şi îndrumaţi de parteneri de joacã tineri, de fapt nişte copii mai mari foarte responsabili, care în cele câteva ore pe care le petrec alãturi de cei mici se reîntorc cu drag în lumea copilãriei şi se implicã activ în joaca lor.

De câte ori nu aţi stat cu ochii pe ceas la o cinã de afaceri sperând sã ajungeţi mai repede acasã, sã vã reîntâlniţi dupã o zi intreagã cu cei dragi ? La noi cina de afaceri de la restaurant se poate transforma rapid într-o cinã privatã, alãturi de familiile partenerilor dumneavoastrã iar timpul petrecut va fi cu siguranţã unul de calitate.

Aţi petrecut zile de naştere şi onomastice nenumãrate acasã şi la restaurant ? Vã oferim aici o altã variantã, în casa noastrã vã veţi simţi şi vã veţi întâmpina oaspeţii ca „acasã”! Pentru oameni dedicaţi, pentru care confortul familiei este mai presus de orice, pentru cei care işi doresc sã sãrbãtoreascã numai alãturi de rudele dragi şi prietenii adevãraţi fãrã„spectatori”, pentru cã ziua dumneavoastrã de naştere, a pãrinţilor,a soţiei sau a copilului este unicã în fiecare an şi are toate motivele unei dupã-amieze petrecute „altfel”!

Tarife:

Preţul închirierii exclusive a locaţiei este de 450 lei/ orã, iar închirierea se acordã pentru minim trei ore.

La preţul de închiriere se vor adauga serviciile de catering, bar şi orice alte solicitãri in funcţie de preferinţele oaspeţilor. Pentru evenimente dedicate unei zile se acordã închirierea de douãsprezece ore în valoare de 4000 lei.

Timp/ Duratã:

De luni pana duminica gazduim evenimente cu o durata de trei pana la douasprezece ore.

În ceea ce priveşte meniul, colaborãm cu restaurante de renume din Braşov care ne oferã servicii de catering complete de la un simplu bufet cald pânã la cele mai sofisticate specialitãţi!